Aanbod

Ik maak geschreven herinneringen voor particulieren en bedrijven. Afhankelijk van de wens duurt het gesprek over een betekenisvolle ervaring meestal 1 tot 1,5 uur. Dit gesprek voer ik met maximaal 2 personen tegelijkertijd. Op een nader te bepalen locatie komen we in principe 1 keer bij elkaar. Na dit gesprek ontvangt de verteller de concept versie van de tekst. Als de eventuele feedback is verwerkt, wordt de geschreven herinnering digitaal en/of geprint opgestuurd. Hieronder zijn enkele voorbeelden uitgewerkt.

  • Je ouders zijn 50 jaar getrouwd. Je geeft hen een geschreven herinnering cadeau. Ik ga met hen in gesprek en we staan stil bij de mijlpalen in hun getrouwde leven. De geschreven herinnering wordt vervolgens met het gezin gedeeld.
  • Het bedrijf bestaat 25 jaar. Een selectie van (oud) medewerkers haalt in aparte gesprekken herinneringen op. Jullie gebruiken dit als basis voor de jubileumuitgave van het personeelsblad.
  • Jullie baby wordt te vroeg geboren en komt te overlijden. We voeren samen het gesprek en blikken terug. Jullie ontvangen een dierbaar document om te bewaren.

Tarief

Omdat Goudsblauw uitgaat van maatwerk is een standaard tarief niet mogelijk. De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de reiskosten, eventuele huur van een locatie voor het gesprek, de tijdsduur, het aantal gesprekken, het aantal vertellers en de omvang van de tekst. 

Uitgaande van de wensen en mogelijkheden, geef ik tijdens het telefonische kennismakingsgesprek een globale prijsindicatie. In de offerte staat precies beschreven waar het tarief op is gebaseerd.

Kijk voor meer informatie ook in de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Scroll naar top